Information för utställare på Fritidsmässan

Vi söker samarbete med utställare vars erbjudande och innehåll passar in i någon av våra kategorier och som vill vara en del av att skapa en ny inspirerande mässa med oss här i Lidköping.

Villa Lidköping BK:s ledord glädje, engagemang och framåtanda vill vi skall genomsyra även vår framtida fritidsmässa.

Priser:

Startavgift på 2995kr ex moms.
1195kr/kvm ex mpms (minimum 9kvm)
Montervägg samt skylthållare med tryck ingår.

INFORMATION GÄLLANDE CORONA

För Villa Lidköping BK är säkerhet och hälsa för besökare, spelare och medarbetare av högsta prioritet.

Vi fortsätter att noga följa utvecklingen av Covid19/Corona och de rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och andra myndigheter ger oss. I dagsläget bedömer Folkhälsomyndigheten risken för allmän spridning i Sverige som mycket hög.

I händelse av att nya direktiv kommer har vi goda och inarbetade rutiner och beredskap på plats. Som exempel har vi säkerställt:

  • På vår webbplats www.vlbk.se finns instruktioner om allmänt förebyggande åtgärder för att förhindra smittspridning, detta anslås också i Sparbanken Lidköping Arena, mässområde.
  • Vi utför mer frekvent städning av publika utrymmen
  • Desinfektionsmedel och tvål finns på alla toaletter
  • Stationer med desinfektionsmedel finns utplacerade vid entréer, restaurang.
  • Vi har också sjukvårdsutbildad personal tillgänglig för särskilda bedömningar.

Utifrån de rekommendationer som finns idag kommer våra planerade mässor och evenemang att genomföras som planerat.

Om du nyligen varit i något av de riskområden som listas på Folkhälsomyndighetens hemsida och har sjukdomssymptom, ska du kontakta sjukvården, 1177 Vårdguiden.  Eftersom folkhälsomyndigheten uppgraderat risknivå i Sverige tar Villa Lidköping ansvaret i att rekommendera dig som har en känd sjukdomsbild att stanna hemma då stora folksamlingar innebär en större exponering av smitta som kan påverka dig.

Länk till Folkhälsomyndigheten

Välkommen!

Villa Lidköping Bandy

Montering

Torsdag 2/4
08.00 – 18.00

Demontering

Söndag 5/4 (Direkt efter mässans avslut – efter kl.16.00)

Eventuellt material som behöver stå kvar skall hämtas, senast 10.00 (6/4)

Inlastningsportar

3×3 (BxH) meter

Internet

Trådlöst internet finns tillgängligt. För stabilare uppkoppling rekommenderar vi att ni beställer trådbundet internet. Det beställs här på sidan under “beställ till detta arrangemang”.

.

Viktig information om beställningen

All utrustning är endast för uthyrning, om inget annat anges och levereras direkt till din monter under monteringstiden. Fakturering sker efter avslutad mässa.

Monterväggar

Monterväggarna består av 3mm MDF-skivor som monteras i aluminiumprofiler. För att montera/fästa föremål på väggen eller aluminiumprofilen, skall särskild dubbelhäftande tejp eller krokar användas (beställs här eller på mässan). Storlek på väggar hittar du ovan, klicka på “Mått monter”.

Truck

Truck med 1,5 ton lyftkapacitet finns tillgänglig under monterings-/demonteringstiden, behöver ej förbokas. Vid behov av avlastning med truck, kontakta Anders Hamre Paulsen på 076-119 17 95.

Lansering av nya produkter uppmuntras såklart i samband med mässan för att skapa nyhetsvärde och en bättre upplevelse för våra besökare.

Monterstädning?

Vi städar din monter varje kväll – från mässans första dag.
Pris: 40:- / kvm
För bokning: fritidsmassan@vlbk.se

Vill du beställa utrustning?

Via Dinmonter.se kan du enkelt beställa den utrustning du behöver till din monter. Förbered dig på en enkel beställning och snabb leverans.